Seværdigheder i nærheden

Fregatten Jylland

Fregatten Jylland blev søsat i 1860 som et krigsskib med 44 kanoner, dampmaskine og et mandskab på 437 sømænd. I 1864 sendte fregatten Jylland fjendens skibe på flugt under slaget ved Helgoland.

Nu ligger fregatten Jylland som vartegn og levende museumsskib i Ebeltoft, og byder på aktiviteter for børn og voksne og spændende særudstillinger.

Anmeldelser

Afstand

4.5/5
0 km

Ree Park Safari

Ree Park Safari strækker sig over et 125 hektar stort, kuperet og naturskønt område med skov og søer ca. 10 kilometer fra Ebeltoft.

Naturen i parken er en seværdighed i sig selv. Fra bakkede områder med bøgeskov til store vidder på savannen. Anlæggene er indrettet i et forsøg på at matche dyrenes naturlige adfærd.

Anmeldelser

Afstand

4.5/5
0 km

Kattegat Centret

Kattegatcentret ligger ved Grenaa Havn, helt ud til Kattegat. Derfor kan vi både se, dufte og mærke havet hver eneste dag. Det er lige noget for sådan nogle havtosser som os! Heldigvis er vi ikke de eneste, der er bidt af havet.

Kattegatcentret åbnede i 1993 og har siden haft over 6 mio. besøgende. I 2016, 2018 og 2019 blev Kattegatcentret kåret som Nordens Bedste Akvarium.

Anmeldelser

Afstand

4.2/5
0 km

Ebeltoft Gårdbryggeri

Ebeltoft Gårdbryggeri er et lille familieejet bryggeri, der brygger sodavand og øl. De arbejder med de bedste råvarer, de kan finde, og de går meget op i de små detaljer i hver eneste bryg.

Anmeldelser

Afstand

4.7/5
0 km

Munkholm Zoo

Munkholm Zoo byder på oplevelser for hele familien. Med mere end 400 dyr fordelt på 90 forskellige arter, er man garanteret en spændende og oplevelsesrig dag når man kommer på besøg.

Munkholm Zoo er en meget børnevenlig zoo med mange klappe– og kæledyr. Flere gange om dagen er der dyrefremvisninger med dyrepasserne, hvor man kan komme helt tæt på de lidt mere eksotiske dyr.

Anmeldelser

Afstand

4.6/5
0 km

Mols Bjerge Nationalpark

Nationalpark Mols Bjerge byder på en varieret natur bestående af en stor del af de danske naturtyper. Mols Bjerges særkende er det ekstraordinære istidslandskab, hvor mennesker har levet i årtusinder.

Høje toppe, dybe dødishuller og sjældne markfirben – og måske du møder en nationalparkguide på din tur i den 180 km2 store Nationalpark Mols Bjerge.

Anmeldelser

Afstand

4.6/5
0 km

Skandinavisk dyrepark

I Skandinavisk Dyrepark kommer dyrene altid i første række, og som gæst får du en enestående mulighed for at komme tæt på dem fra lange gangbroer, som bugter sig gennem den smukke danske natur.

Du er garanteret unikke dyreoplevelser og nærværende formidling, som fanger både store og små.

Anmeldelser

Afstand

4.6/5
0 km